Driedubbel check voor bootcamper Frédérique: waarom hij duidelijk voor Juvo koos

Thursday, May 16, 2019

Dag Frédérique, net als Lowie startte je begin februari in onze data-native bootcamp. Maar we kennen je al van september, omdat je stage liep bij Juvo. Hoe ging dat voor je?

Ik ben als stagiair begonnen bij Juvo met een project rond Machine Learning. Bij de keuze van mijn stageplaats had ik 3 criteria. Een bedrijf dat werkt binnen een Java-environment, een stage met potentieel op vast contract en een leertraject voor juniors alvorens bij de klant tewerkgesteld te worden. Tijdens de eerste kennismaking werd al snel duidelijk dat deze 3 criteria van toepassing waren en het gevoel langs beide kanten zat goed.

Oke driedubbel check! Wat deed je besluiten om te kiezen voor een job als Java developer bij Juvo?

Na mijn stage heb ik de kans gekregen om te starten bij Juvo als Junior Java Developer. De toffe sfeer en leuke werkomgeving zorgden ervoor dat ik deze kans met beide handen heb gegrepen en het verhaal na mijn stage verder kon zetten als Java Consultant. Bij het starten van de nieuwe job mocht ik proeven van de bootcamp, dit is het leerprogramma voor juniors om op korte tijd veel nieuwe kennis te verwerven. De bootcamp heeft mij aangenaam verrast en ik sta elke ochtend nog steeds met plezier op om te komen werken. Nu het einde van de bootcamp in zicht is zal ik op een ander project tewerkgesteld worden. Ik kijk hier zeker naar uit en ben dan ook benieuwd wat de toekomst voor mij in petto heeft.

Ook interesse om te starten in de bootcamp? Meer informatie vind je hier: https://www.juvo.be/job/data-native-bootcamp-2019