JUVO trapt feestjaar af in Dublin

Saturday, May 25, 2019

“2019 is voor ons een feestjaar”, glundert Lodewijk Babi, managing director van JUVO. Het IT-servicebedrijf uit Westerlo viert zijn 10-jarig bestaan met een aantal spraakmakende activiteiten. De eerste happening in de rij is juist achter de rug. “Om onze 45 medewerkers in de bloemetjes te zetten, zijn we met de hele bende op 10 mei naar Dublin gevlogen. Drie dagen lang citytrippen, inclusief een stadsfietstocht, een whiskey tasting, een Guinnessproeverij en lekker eten. Oergezellig en heel plezant, daarover was iedereen het roerend eens!”

IT’ers van JUVO werken doorgaans inhouse bij klanten. Buiten een maandelijkse drink met het team en technische infoavonden waarop nieuwe technologieën en cases worden besproken, lopen ze elkaar niet vaak tegen het lijf. “Precies daarom is een event zoals de uitstap naar Dublin zo belangrijk”, vindt Lodewijk Babi. “Wij merken dat dit de banden onder collega’s nauwer aanhaalt en kennisdeling aanmoedigt. Bij JUVO zetten we vol in op de persoonlijke groei van onze mensen. Wij schenken dan ook veel aandacht aan een persoonlijke aanpak, open communicatie, ruimte voor eigen initiatieven, opleidingen en groeitrajecten. Een voorbeeld? In augustus organiseren we voor de derde keer een Data Native Bootcamp. De focus ligt daarbij op pas afgestudeerde bachelors en masters, die zich willen verdiepen in applicatieontwikkeling, analytics, big data en cloudoplossingen. Bijkomend onderhouden wij goede relaties met een aantal hogescholen en universiteiten in de regio. Hun laatstejaars zijn welkom om bij ons stage te lopen.”

Opmerkelijk in de IT-sector: JUVO is geen duiventil. “Onze bedrijfscultuur is er een waarin de medewerkers goed in hun vel zitten, zich verder kunnen ontplooien en doorgroeien. Met uitdagende, impactvolle projecten en de nodige fun erbovenop!”, benadrukt Lodewijk Babi. Daarnaast staat JUVO bekend als een toffe onderneming zonder hiërarchie. “We gaan prat op een uitgekiende mix van ervaren specialisten en nieuwkomers. De seniors nemen de juniors op sleeptouw en loodsen hen naar een hoger niveau. En dat werpt zijn vruchten af.” Medewerker Jeroom haakt in: “Waarom ik bij JUVO werk? Simpel, in onze kleine en warme firma wordt een werknemer nog als mens gezien, niet als nummer. Er is een vlakke structuur waardoor je iedereen kent. Een no-nonsensecultuur, je kan en mag alles vragen."

JUVO heeft zich doorheen de jaren toespitst op data. Klanten zoals Telenet, De Persgroep Publishing, De Lijn, Imes Dexis en Essent Belgium kloppen vandaag aan bij Lodewijk Babi en zijn team. “Naast de Belgische topondernemingen mikken wij met onze projectmatige aanpak voortaan ook op de grotere kmo’s. Onze expertise in dataverbetering, analytics, business intelligence, artificial intelligence, machine learning en applicatieontwikkeling kan voor hen evengoed een meerwaarde bieden. Het grote voordeel voor de klant? Die krijgt een beter inzicht in data en processen, waardoor hij sneller en efficiënter beslissingen kan nemen.” Een utilities-klant getuigt: “JUVO is een IT-servicebedrijf met een menselijke kant. Kennis, opleiding en eerlijkheid zijn er vaste waarden. Hun team heeft ons geholpen bij de opstart van het project, mee de keuzes van technologie gemaakt en de hele opzet samen met ons live gebracht.”

Aan ambitie geen gebrek. Sterker nog: de managing director van JUVO streeft onverminderd naar een jaarlijkse omzetgroei van 20 procent. “Om deze target te bereiken, zijn we op zoek naar de juiste nieuwe medewerkers. IT’ers die zowel technisch als persoonlijk willen groeien, die kicken op uitdagende IT-projecten en die graag deel uitmaken van een plezant en motiverend team. Onze vacatures op www.juvo.be zijn zeker spek voor hun bek!”