We make data profitable

JUVO geeft je meer inzicht in jouw data. Dat resulteert in een beter begrip en een hogere return uit je data. Daarvoor bieden we je 3 oplossingen: enable, build en optimize.

Zo helpt JUVO jou

Jou helpen om méér te doen met jouw data. Zodat jij, gedreven door data, stappen vooruit zet. Dat is de opzet. En dat doen we op drie onafhankelijke niveaus.

Enable

Wat wil je bereiken? Welke data heb je? Hoe zet je die in?
JUVO zorgt ervoor dat je jouw data slim inzet. Zodat je jouw doelen behaalt en nog beter wordt in wat je doet.

Build

JUVO ontwikkelt applicaties die jouw bedrijf beter maken en je processen automatiseren. Ze helpen je vooruit en geven je nieuwe inzichten. Dat doen we door staffing, projectuitbesteding en analyses.

Optimize

Door out-of-the-box te denken en je IT-architectuur anders te bekijken, krijg je nieuwe inzichten. Optimize koppelt je data aan je business. Zo haal je nog meer uit jouw data en til je je bedrijf naar een hoger niveau.

60+ tevreden klanten

4,6/5
Inventief gebruik van data geeft je een competitief voordeel. Klanten waarderen JUVO omdat we hen helpen om hun data anders te benaderen. En  op een andere manier in te zetten.  We zien data als een krachtig middel om je doelen te halen.

Onze basispricipes

  • Sharing is caring
  • Open en direct
  • Loyaal en betrouwbaar
  • We love challenges

Dexis Belgium

Dexis Belgium verhoogt zijn klantenservice, én de ondersteuning van zijn medewerkers. Door meer inzicht in het businessproces en modernisering van zijn business intelligent tool.

Ontdek de case

Port of Antwerp

Port of Antwerp maakt slim gebruik van data om de werking van de haven in goede banen te leiden.

Ontdek de case

Over Juvo

Meer inzicht in jouw data, een beter begrip en een hoger rendement. JUVO koppelt jouw data aan je business zodat jij (sneller) kunt groeien.

Leer JUVO beter kennen

Hecht team experts

Data-experts die kennis delen met elkaar en inzetten om klanten vooruit te helpen. Gebeten door data en altijd geïnteresseerd in nieuwe technologieën. Dat zijn de JUVO-consultants.

Werken bij Juvo?

Wil jij erbij horen? Bekijk onze vacatures. En staat de job van je dromen er niet tussen? Ook jouw spontane sollicitatie ontvangen we met open armen.

Haal meer uit je data met gratis webinars

Zelf Efficiënt aan de slag met jouw data

Samenwerken met Juvo

Met welke oplossingen start je?

Dat ligt eraan wat je nodig hebt. Afhankelijk van jouw behoefte ga je voor enable, build of optimize. De drie oplossingen zijn onafhankelijk van elkaar inzetbaar.

Hoe werken we samen?

Dat kies je zelf. Heb je extra expertise nodig op een project? Een applicatieontwikkelaar om je processen te automatiseren? Een data engineer om meer uit je data te halen? Een klankbord om je ideeën af te toetsen? Of een projectmanager die jouw project in goede banen leidt? Alles is mogelijk. We bespreken het graag met je.

Hoe helpen we jou?

Door naar je te luisteren, onze expertise voor je in te zetten en ervoor te zorgen dat jij uit je data alles haalt wat erin zit. We maken analyses en ontwikkelen de applicaties die je daarvoor nodig hebt.